Despre noi

D&D Research este atelierul de research care oferă specialiștilor din marketing și publicitate o cercetare de piață personalizată, realizată de cei mai experimentați profesioniști de psihologie aplicată din România, pentru a-i ghida în deciziile de business.

Suntem pasionați de psihologia umană și motivați de tot ce are legătură cu înțelegerea consumatorului român. De aceea, de peste 15 ani explorăm universul acestuia. Și pentru că ne place la nebunie ceea ce facem, ne implicăm personal în toate proiectele.

Sloganul nostru este COOL OLD SCHOOL.

OLD SCHOOL, pentru că suntem profesioniști metodici și stăpânim foarte bine principiile sănătoase ale research-ului științific, făcut by the book

și

COOL, pentru că avem bugete prietenoase și suntem flexibili în a croi design-ul de cercetare pe nevoile  fiecărui business. (Dar și pentru că citim cărți bune și ne uităm la filme cool, este în job description la noi :) ).

Specialiștii nostri sunt atestați în domenii vitale cercetării de marketing: psihologie, sociologie, comunicare și statistică.